Wil jij ook in contact komen met potentiele medewerkers, voor nu of in de toekomst? Doe mee aan onze loopbaanoriëntatie evenementen ChecktheBizz of Meet Your Future en kom in contact met jong talent!

Loopbaanoriëntatie evenementen

ChecktheBizz havo 5 – Groningen stad

25 november 2021

Path 3
Leerlingen uit havo-5 gaan bij hbo stagiaires op bedrijfsbezoek om zich te oriënteren op een studie en de praktijk. De stagiair ontvangt twee groepjes van 6-8 leerlingen om 13:00 en 14:00 uur. Beide bezoeken duren 1 uur.

ChecktheBizz in-house vmbo 3-4 – Oost-Groningen

25 t/m 28 januari 2022

Path 3
Leerlingen uit vmbo-3 en vmbo-4 in Oost-Groningen oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze kiezen twee interessegebieden voor het in-house programma. Ze krijgen twee gastlessen, gaan met twee praktijkopdrachten aan de slag en gaan via een vr-bril op (virtueel) bedrijfsbezoek.

ChecktheBizz in-house havo 3 – Groningen stad

1 t/m 15 februari 2022

Path 3
Leerlingen uit havo-3 oriënteren zich voor het maken van een profielkeuze. Ze kiezen twee interessegebieden voor het in-house programma. Ze krijgen twee gastlessen, gaan met twee praktijkopdrachten aan de slag en gaan via een vr-bril op (virtueel) bedrijfsbezoek.

ChecktheBizz in-house vwo 3 – Groningen stad

1 t/m 15 februari 2022

Path 3
Leerlingen uit vwo-3 oriënteren zich voor het maken van een profielkeuze. Ze kiezen twee interessegebieden voor het in-house programma. Ze krijgen twee gastlessen, gaan met twee praktijkopdrachten aan de slag en gaan via een vr-bril op (virtueel) bedrijfsbezoek.

ChecktheBizz vmbo 3 / mbo – Groningen stad

15 t/m 17 maart 2022

Path 3
Leerlingen uit vmbo-3 TL en mbo studenten oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij drie bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

ChecktheBizz havo 4 – Groningen stad

11 & 13 april 2022

Path 3
Leerlingen uit havo-4 oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgstudie. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij twee bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Je kunt als bedrijf meedoen op één of beide dagen van 13:00-15:00 uur.

Meet Your Future – Energy

19 mei 2022

Path 3
Een hybride carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. Tijdens deze editie maken hbo en wo studenten kennis met bedrijven in de ‘Energy’ sector.

ChecktheBizz vwo 5 – Groningen stad

25 mei 2022

Path 3
Leerlingen uit vwo-5 krijgen een workshop onderzoeksvaardigheden en houden aan de hand van opgedane kennis een interview met een professional. Zo ontdekken ze bijvoorbeeld wat een advocaat of arts doet. Je ontvangt een groepje van 4-6 leerlingen en het interview met bedrijfsbezoek duurt van 09:00 – 10:30 uur.

ChecktheBizz vmbo KB/BB/GL – Oost-Groningen

door het jaar heen

Path 3
Leerlingen uit vmbo KB/BB/GL in Oost-Groningen oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepen van 10-20 leerlingen op bezoek bij verschillende bedrijven. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

In contact komen met jong talent?

Meld je hieronder aan voor ChecktheBizz of klik hier voor deelname aan Meet Your Future.

Aanmelden ChecktheBizz

Ervaring

‘Tijdens ChecktheBizz kreeg ik een duidelijk beeld van wat Virol doet. Aan het einde van het bezoek gaf de directeur aan dat we altijd contact mochten opnemen voor een stage, dit is mij altijd bijgebleven. Inmiddels werk ik bij Virol als Accountmanager.’

Bob Kellendonk – deelnemer ChecktheBizz