Wil jij ook in contact komen met potentiele medewerkers, voor nu of in de toekomst? Doe mee aan onze loopbaanoriëntatie evenementen ChecktheBizz of Meet Your Future en kom in contact met jong talent!

Loopbaanoriëntatie evenementen

Meet Your Future in Zorg & Life Science

6 oktober 2021

Path 3
Een online carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. Tijdens deze editie maken mbo, hbo en wo studenten kennis met bedrijven in de ‘Zorg en Life Science’ sector.

ChecktheBizz havo 5 – Groningen stad

25 november 2021

Path 3
Leerlingen uit havo-5 gaan bij hbo stagiaires op bedrijfsbezoek om zich te oriënteren op een studie en de praktijk. De stagiair ontvangt twee groepjes van 6-8 leerlingen om 13:00 en 14:00 uur. Beide bezoeken duren 1 uur.

ChecktheBizz vmbo 3-4 – Oost-Groningen

25 t/m 28 januari 2022

Path 3
Leerlingen uit vmbo-3 en vmbo-4 in Oost-Groningen oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bedrijfsbezoek bij drie verschillende bedrijven in Oost-Groningen. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

ChecktheBizz havo 3 – Groningen stad

3 & 10 februari 2022

Path 3
Leerlingen uit havo-3 oriënteren zich voor het maken van een profielkeuze. Ze gaan in groepjes van 10-15 leerlingen op bezoek bij twee bedrijven in verschillende branches. Als bedrijf ontvang je twee groepen die 1 uur en 15 minuten op bezoek komen.

ChecktheBizz vwo 3 – Groningen stad

4 & 11 februari 2022

Path 3
Leerlingen uit vwo-3 oriënteren zich voor het maken van een profielkeuze. Ze gaan in groepjes van 10-15 leerlingen op bezoek bij twee bedrijven in verschillende branches. Als bedrijf ontvang je twee groepen die 1 uur en 15 minuten op bezoek komen.

ChecktheBizz vmbo 3 – Groningen stad

15 t/m 17 maart 2022

Path 3
Leerlingen uit vmbo-3 TL oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij drie bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

ChecktheBizz havo 4 – Groningen stad

11 & 13 april 2022

Path 3
Leerlingen uit havo-4 oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgstudie. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij twee bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Het bedrijfsbezoek is op beide dagen van 13:00-15:00 uur.

ChecktheBizz vwo 5 – Groningen stad

mei 2022

Path 3
Leerlingen uit vwo-5 krijgen een workshop onderzoeksvaardigheden en houden aan de hand van opgedane kennis een interview met een professional. Zo ontdekken ze bijvoorbeeld wat een advocaat of arts doet. Je ontvangt twee groepjes van 5 leerlingen en het interview duurt een uur. Interview 1 start om 13:00 uur en interview 2 om 14:30 uur.

ChecktheBizz vmbo KB/BB/GL – Oost-Groningen

door het jaar heen

Path 3
Leerlingen uit vmbo KB/BB/GL in Oost-Groningen oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepen van 10-20 leerlingen op bezoek bij verschillende bedrijven. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

In contact komen met jong talent?

Meld je hieronder aan voor ChecktheBizz of klik hier voor deelname aan Meet Your Future.

Aanmelden ChecktheBizz

Ervaring

‘Tijdens ChecktheBizz kreeg ik een duidelijk beeld van wat Virol doet. Aan het einde van het bezoek gaf de directeur aan dat we altijd contact mochten opnemen voor een stage, dit is mij altijd bijgebleven. Inmiddels werk ik bij Virol als Accountmanager.’

Bob Kellendonk – deelnemer ChecktheBizz