Wil jij ook in contact komen met potentiele medewerkers, voor nu of in de toekomst? Doe mee aan onze loopbaanoriëntatie evenementen ChecktheBizz of Meet Your Future en kom in contact met jong talent!

Evenementen – Stichting OTP

ChecktheBizz vmbo 3 / mbo – Groningen stad

15 en 16 maart 2023

Path 3
Leerlingen uit vmbo-3 TL en mbo studenten oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij drie bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Een bedrijfsbezoek duurt 1 uur en een kwartier.

ChecktheBizz havo 4 – Groningen stad

11 en 13 april 2023

Path 3
Leerlingen uit havo-4 oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgstudie. Ze gaan in groepjes van 5-15 leerlingen op bezoek bij twee bedrijven waar ze kennis maken met verschillende beroepen. Je kunt als bedrijf meedoen op één of beide dagen van 13:00-15:00 uur.

ChecktheBizz vwo 5 – Groningen stad

24 mei 2023

Path 3
Leerlingen uit vwo-5 krijgen een workshop onderzoeksvaardigheden en houden aan de hand van opgedane kennis een interview met een professional. Zo ontdekken ze bijvoorbeeld wat een advocaat of arts doet. Je ontvangt een groepje van 4-6 leerlingen en het interview met bedrijfsbezoek duurt van 09:00 – 10:30 uur.

ChecktheBizz vmbo KB/BB/GL – Oost-Groningen

door het jaar heen

Path 3
Leerlingen uit vmbo KB/BB/GL in Oost-Groningen oriënteren zich voor het kiezen van een vervolgopleiding. Ze gaan in groepen van 10-20 leerlingen op bezoek bij verschillende bedrijven. Een bedrijfsbezoek duurt 2 uur.

Meet Your Future – Installation & Engineering

oktober 2023

Path 3
Een carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. Tijdens deze editie maken hbo en wo studenten kennis met bedrijven in de ‘Installation & Engineering’ sector.

In contact komen met jong talent?

Meld je hieronder aan voor ChecktheBizz of klik hier voor deelname aan Meet Your Future.

Aanmelden ChecktheBizz

Ervaring

‘Tijdens ChecktheBizz kreeg ik een duidelijk beeld van wat Virol doet. Aan het einde van het bezoek gaf de directeur aan dat we altijd contact mochten opnemen voor een stage, dit is mij altijd bijgebleven. Inmiddels werk ik bij Virol als Accountmanager.’

Bob Kellendonk – deelnemer ChecktheBizz