Django girls 23 april 2016 – programmeren in 1 dag

INSCHRIJVING GESLOTEN, WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES!

Programmeren…. altijd al willen leren?

Of een ver van mijn bed show voor jou?

Wij bieden je een kans om op 23 april a.s. een workshop programmeren voor beginners te volgen. Django Girls is speciaal voor dames en meiden die in 1 dag willen leren programmeren! Het enige dat je nodig hebt is een portie gezonde nieuwsgierigheid, een laptop en goede kennis van de engelse taal. That’s it!

21mmDjangogirls-20Heb je altijd al een website willen maken, heb je een laptop en kennis van de engelse taal? Meld je dan nu aan via https://djangogirls.org/groningen/  De workshop is kosteloos en vindt plaats in het pand van Devhouse Spindle, Achterweg 1 in Groningen. Ook wel bekend als The Big Building. Tijd: 9.30 – 17.00 uur.

Tijdens de workshop wordt je weg wijs gemaakt in het land van programmeren door een aantal coaches. Zij zijn allen thuis in de programmeerwereld. Naast het doorlopen van een tutorial staan ze de gehele dag tot je beschikking. Zij laten jou kennis maken met de wereld van programmeren.

Ik heb de workshop ook gevolgd en was er verbaasd over dat je in een dag een website in elkaar kunt zetten. Coderen is echt leuk om te doen! Ben je benieuwd wat de ervaringen van jouw voorgangers zijn? Lees hier hun ervaringen.
Nieuwsgierig geworden?

Wil jij  ook leren programmeren?

N.B. wil jij er een volgende keer bij zijn? Like onze Facebookpagina Hier lees je wanneer de volgende editie is!

Meer lezen?