Even voorstellen..

Per 1 september 2021 hebben wij er maar liefst twee nieuwe toppers bij. Femke en Naomi zullen aan de slag gaan als projectmedewerker. We stellen ze graag aan je voor. 

Femke Visser

Mijn naam is Femke Visser, 23 jaar oud en geboren te Heerenveen. Voor mijn studie Facility Management ben ik naar Groningen verhuisd, waar ik inmiddels alweer 6 jaar woon. Naast mijn studie heb ik altijd bijbanen gehad in het onderwijs. Na het afronden van mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd om erachter te komen wat ik leuk vind, zo heb ik bijvoorbeeld een cursus interieurstyling afgerond. 

Ondanks deze uitstapjes bleek mijn eerste indruk toch de juiste. Mijn ervaringen tijdens mijn studie Facility Management en de bijbanen in het onderwijs hebben er namelijk toe geleid dat ik op zoek ben gegaan naar een baan die deze twee sectoren met elkaar verbindt. Dit heb ik gevonden bij OTP Groningen. Per 1 september ben ik dan ook werkzaam als projectmedewerker bij Stichting OTP. Ik heb ontzettend veel zin om mij in te zetten voor deze mooie organisatie! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in mijn tuin, ontdek ik hoe ik mijn eigen verzorgingsproducten kan maken of pak ik graag een feestje als het weer even kan. 

Naomi Horstkamp

Hi! Mijn naam is Naomi Horstkamp, 25 jaar oud en opgegroeid in Tuk (vlakbij Steenwijk). Afgelopen zomer heb ik na mijn studie en een jaar werken Amsterdam verlaten om terug te gaan naar het hoge noorden. Uiteraard met een goede reden.. Afgelopen 1 september ben ik begonnen bij OTP Groningen als projectmedewerker.  

Op de middelbare school kreeg ik vaak de vraag welke baan ik later zou willen hebben. Deze vraag kon ik maar moeilijk beantwoorden, want er waren zoveel mogelijkheden en ik wist er maar weinig van af. Bij de zoektocht naar het antwoord op deze vraag wil ik anderen graag bij helpen. De rol van OTP spreekt mij erg aan en ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor deze gedreven en mooie organisatie! In mijn vrije tijd kook ik graag met vrienden, zit ik op de wielrenfiets of loop ik een rondje hard, maar een avond op het terras vind ik ook niet verkeerd.  

Femke en Naomi, wij wensen jullie veel succes de komende tijd! 

Benieuwd naar de rest van ons team?

Team