Meet Kalena!

Het team blijft maar groeien, dit keer stellen we graag Kalena aan je voor! Zij zal zich voornamelijk focussen op ChecktheBizz evenementen en contacten leggen tussen het onderwijs en bedrijfsleven.

Hi! Mijn naam is Kalena Vink, 22 jaar oud en geboren in Ten Boer. Inmiddels woon ik al een tijd in Groningen, waar ik het enorm fijn vind. Ik heb Facility Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Gedurende deze studie heb ik mij gefocust op Event Management. Al sinds jongs af aan vind ik organiseren en plannen erg leuk, waardoor ik hier graag meer over wilde leren. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan als event manager, wat ik super leuk vind om te doen!

Na een periode als event manager gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen ik zag dat er een vacature openstond bij Stichting OTP, ben ik direct gaan solliciteren! Het leuke aan OTP vind ik dat het mijn interessegebieden combineert, namelijk: organiseren en onderwijs. In mijn functie als projectcoördinator mag ik aan de slag gaan met het organiseren en verbeteren van evenementen zoals ChecktheBizz. Daarnaast krijg ik de vrijheid om contact te leggen met het onderwijs en het bedrijfsleven, hoe leuk! Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en ga mij inzetten om de organisatie nog mooier te maken.

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Kalena!