Meet Vivian!

We hebben er een nieuwe stagiair bij, graag stellen we Vivian aan je voor! Vivian loopt vanaf 1 september fulltime stage bij ons.

Hoi! Mijn naam is Vivian, 22 jaar oud en ik woon momenteel nog bij mijn ouders in Vries. Ik kom oorspronkelijk uit Leusden en ben op mijn 12de naar het mooie Drenthe verhuist. In de zomer zit ik graag met vrienden op het terras met een wijntje en een bitterbal of ga ik uitgebreid barbecueën met mijn familie. In de winter vind je mij sneller op de bank met een dekentje, warme chocolademelk en een goede film/serie.

 

Na mijn puberjaren op de middelbare school jaren ben ik MBO mediavormgeving gaan doen in Zwolle. Ik merkte al gauw dat ik dit niet fulltime zou willen doen, daarom heb ik na het behalen van mijn MBO diploma ervoor gekozen om facility management te gaan doen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hier zit ik nu in mijn derde jaar en loop ik mijn eerste stage bij OTP! OTP is op mijn pad gekomen doordat school mij over hun heeft verteld. Ik ben gaan opzoeken wat stichting OTP is en wat zij doen, dit voelde direct goed, en zodoende zit ik nu hier! Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen in dit team.

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Vivian!