Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

AddWork zoekt een gedreven stagiaire

Bedrijfsprofiel

AddWork is een communicatiebureau gevestigd in Sappemeer. AddWork is een full-service bureau dat transparant en helder is, oftewel no nonsense. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en behouden van onze relaties. AddWork maakt sinds 2004 de WerkWijzer. Dit is een voorlichtingsblad voor studenten en jonge werkzoekenden. Wij maken de WerkWijzer om de studenten te helpen met hun moeilijke keuze. De WerkWijzer wordt kosteloos verspreid op ongeveer 850 scholen door decanen/loopbaanbegeleiders. Zij hebben een abonnement op het magazine en gebruiken het tijdens de les. Hiernaast is er een digitale versie. We hebben ook een online platform en zijn op social media te vinden. Ook zij-instromers en herintreders behoren via de UWV Werkbedrijven tot de doelgroep. AddWork werkt sinds begin 2018 samen met de Noorderland. Dit is het Lifestyle magazine van het Noorden.

Bedrijfscultuur

Binnen het bedrijf heerst een gezellige sfeer met een open cultuur en weinig hiërarchie. Wat wij vragen van onze mensen is verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiaire die kennis wil maken met het vak van voorbereiding tot uitvoering en evaluatie. Wij zien je stage als een win-win situatie. Dat betekent dat je met een vele aspecten van communicatie te maken krijgt tijdens je stage, waarbij wij rekening houden met je kwaliteiten en interesses. Je krijgt bij ons vrijheid en draagt verantwoordelijkheid voor de taken die je uitvoert.

Functie-eisen

• Opleiding op minimaal MBO niveau (commercieel/communicatie)
• Initiatiefrijk
• Leergiering
• Op zoek naar plezier

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht