Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

Apollo hotel zoekt een stagiair voor de bediening!

Bedrijfsprofiel

Heb je de skyline van Groningen voor je? Dan pik je ons er meteen uit. Apollo Hotel Groningen is een gloednieuw 4-sterrenhotel vlakbij het centrum, gevestigd in het opvallende gebouw La Liberté. Wij maken de verwachtingen van onze gasten niet alleen waar, wij overtreffen ze. Met onze 105 moderne kamers, onze 2 luxe boardrooms en onze privéparkeerplaatsen. De fitnessfaciliteiten kunnen zich meten met die van de beste sportscholen. Ons restaurant met terras is dé plek om geweldige deals te sluiten, of juist om het werk even achter je te laten en te genieten van een heerlijk glas.

Bedrijfscultuur

In ons restaurant Chef’s! Food & Drinks staan 3 kernwaarden centraal: ‘oprechte interesse in gasten, producten en elkaar’, ‘smaakvol’ en ‘stoer’. Jij past hoe dan ook binnen ons team als jij interesse hebt in eten en drinken, zelf graag uit eten gaat en nieuwe smaken en gerechten wilt ontdekken. Jij hebt passie voor wijn, bier en sterke dranken, en vind het leuk om hier mee te experimenteren, over te leren, en natuurlijk om deze kennis te delen met onze gasten en jouw collega’s. Tot slot heb jij een ‘no nonsense’ houding, je bent recht voor zn raap, maakt graag een praatje met onze gasten, en bent niet bang om de gast eens een keer een ander drankje en gerecht aan te raden. Elke dag is anders, en je kunt jouw talent voor horeca op allerlei manieren kwijt. Je maakt rekeningen op, houdt toezicht, je behandelt klachten en opmerkingen. Hoe verschillend je dagen ook zijn, één ding blijft altijd hetzelfde: je zorgt dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. En jij zelf ook!

Functie omschrijving

Ben je ambitieus? Mooi! Laten we samen jouw én onze dromen waarmaken. We helpen je graag om nóg verder door te groeien. Dat doe je op de Apollo Academy, ons trainingsinstituut. We houden je ook graag gezond en fris. Daarom kun je kosteloos gebruik maken van onze gym. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede stagevergoeding. En dan zijn er nog de andere, luxe voordelen van werken bij een hotel: jij kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants, én in Thermae 2000.

Functie-eisen

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?
- Gastvrijheid zit je in het bloed;
- Voor minder dan een uitstekende service doe je het niet;
- Jij bent representatief, betrouwbaar, accuraat en flexibel;
- Je bent leergierigl;
- Jij zoekt een baan tussen de 30 - 38 uur per week;
- Je doet een horeca opleiding op minimaal MBO niveau;
- Jij krijgt energie van samenwerken in een ambitieus team.

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht