Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

GOA Publiek zoekt bbl-leerling horeca assistent

Bedrijfsprofiel

De horecagelegenheden in Noord-Nederland zijn druk bezocht, het ziet er vaak gezellig uit en de gasten hebben het naar hun zin. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Zet dan je grootste glimlach op, steek je handen uit je mouwen en reageer op deze vacature!

Vanuit de bbl-opleiding horeca assistent zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten (eventueel zonder startkwalificatie) die op een leer-werkplek binnen een publieke organisatie zich willen ontwikkelen tot horeca assistent.

Functie omschrijving

Als leerling assistent horeca kan jij komen te werken in een bakkerij, cateringbedrijf, restaurant of een bedrijf die voedingsmiddelen produceert. Via GOA kom je te werken bij een publieke instelling, zoals een gemeente. Daarnaast volg jij één dag per week klassikaal onderwijs op een ROC in de regio.

Afhankelijk van hoe jouw werkplek eruit ziet werk je in verschillende teams, zoals in de keuken, de bediening, achter de bar of een combinatie. Er wordt van jou verwacht dat je representatief bent en je handen uit de mouwen wilt steken. Een vriendelijke glimlach is ook echt een must voor de horeca assistent, aangezien jij aanspreekpunt bent van de gasten. Jouw werkzaamheden zullen erg gevarieerd zijn, zoals:

 Je bereidt of verpakt voedingsproducten
 Je bereidt werkruimtes voor en/of maakt ze schoon
 Je helpt en bedient gasten of klanten

Functie-eisen

Wil jij als leerling ervaring op doen en jezelf ontwikkelen tot professioneel werknemer? We komen graag met je in contact als je je in de volgende eigenschappen herkent:

 Je bent klantvriendelijk
 Je bent stressbestendig
 Je bent flexibel
 Je bent een harde werker
 Je werkt gedisciplineerd en komt afspraken na

Jij komt bij GOA Publiek in dienst en wij detacheren jou bij een opdrachtgever. Wij bieden jou als leerling-medewerker het volgende:

 Onderwijs via een ROC in de regio
 Een leuke leer-werkplek in Noord-Nederland bij een publieke organisatie zoals een onderwijsinstelling of gemeente.
 Een werkweek van 24 tot 32 uur
 Een salaris op minimumloon niveau
 Betaling van opleidingskosten en studiemateriaal
 Intensieve persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma om je verder te kunnen ontwikkelen

Mocht jij naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact op met ons door te bellen naar 050 700 13 23. De contactpersoon voor deze vacature is Carolien van de Beek (leerlingbegeleider).

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht