Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

GOA Publiek zoekt bbl leerling management assistent

Bedrijfsprofiel

Sta jij bekend als een echt organisatietalent, wil je goed leren administreren en komt het woord stress niet voor in jouw woordenboek? Dan ben jij dé geschikte kandidaat als bbl-leerling management assistent.

Binnen de publieke sector in Noord-Nederland komen geregeld leuke leer-werkplekken beschikbaar voor een management assistent in opleiding.

Functie omschrijving

Als leerling management assistent ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van een afdeling of afdelingshoofd op het gebied van administratie, communicatie en organisatie.

Elke werkgever verricht werkzaamheden op een andere manier en heeft hierin een andere verdeling. Binnen de opleiding tot management assistent wordt verwacht dat jij je ontwikkelt in de volgende taken:

 Agendabeheer: afspraken inplannen, wijzigen enz.
 Communicatie: mailcorrespondentie, social media (intern en extern), telefonisch
 Administratie: van archivering tot financiële zaken
 Notuleren bij vergaderingen en overleggen
 Organiseren van bijeenkomsten; uitnodigingen versturen, genodigdenlijst bijhouden, locatie en catering regelen, optreden als gastvrouw/-heer

Het is afhankelijk van de werkgever in welke mate jij de werkzaamheden zult uitvoeren. Vandaar dat we samen met jou proberen te achterhalen welke werkgever goed aansluit bij jou, waar jouw talenten liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die een mbo-4 opleiding voor management assistent volgt (1e of 2e jaars ) of wil gaan volgen. Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

 Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
 Representatief en klantgericht
 Zorgvuldig en georganiseerd
 Verantwoordelijk en pro actief
 Stressbestendig en flexibel


Naast de mogelijkheid om jou een fijne leer-werkplek te bieden voor 24 tot 32 uur per week, zitten er nog een aantal voordelen aan het werken via GOA Publiek, namelijk;

 Een contract van minimaal 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging.
 Wij bekostigen jouw opleiding en overige bijbehorende kosten.
 Je ontvangt een salaris op minimumloon niveau.
 Bij een jaarcontract heb je recht op 160 verlofuren.

Mocht jij naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact op met ons door te bellen naar 050 700 13 23. De contactpersoon voor deze vacature is Carolien van de Beek (leerlingbegeleider).

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht