Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

Groningen Seaports is op zoek naar een enthousiaste leerling facilitair medewerker

Bedrijfsprofiel

Groningen Seaports is de exploitant en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven. Met een enthousiaste club van circa 85 medewerkers werkt Groningen Seaports aan de economische ontwikkeling van de regio.

Functie omschrijving

Ga jij altijd naar het werk met een lach op jouw gezicht, steek jij graag de handen uit de mouwen en wil jij graag werkervaring op te doen via een leer-werktraject? Dat komt goed uit! Groningen Seaports is op zoek naar een enthousiaste leerling-medewerker die vanaf september 2019 intern wil worden opgeleid tot facilitair medewerker/ huismeester.

Jij zal als leerling-medewerker de opleiding Servicemedewerker breed (mbo niv. 2) gaan volgen, met uitstroomrichting facilitair medewerker. Als onderdeel daarvan ga jij één dag per week onderwijs volgen en ben jij 24 tot 32 uur per week werkzaam zijn als leerling facilitair medewerker.

Bij Groningen Seaports kom jij te werken in een klein team van receptionistes en huismeesters (i.o.). io de locatie in Delfzijl en soms ben je werkzaam op de locatie Nijlicht in de Eemshaven. Jij zult voornamelijk meelopen met de werkzaamheden van de huismeester, zoals de organisatorische en facilitaire zaken in- en rondom het pand. Daarnaast zal je ook enkele taken hebben bij de receptie. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 Catering klaarzetten en bezorgen
 Representatief houden van de vergaderzalen
 Coördineren van de beschikbaarheid vergaderzalen
 Voorraadbeheer
 Lichte administratieve taken
 Bezoekers ontvangen
 Invallen bij de telefooncentrale

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die een mbo-2 opleiding Servicemedewerker breed volgt of wil volgen in de richting facilitair medewerker. Daarbij herken jij je in de volgende eigenschappen:

 Representatief en klantgericht
 Goed in omgang met mensen
 Stressbestendig
 Flexibel
 Harde werker
 Technische vaardigheden/ handig
 Computervaardigheden: kennis van Outlook (e-mail en agenda) en Office 365
 Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Groningen Seaports biedt jou graag de kans om je door middel van een leer-werkplek te laten (om)scholen, zodat jij met een schat aan werkervaring, zelfvertrouwen én diploma het loopbaanpad kan vervolgen.
Je krijgt een tijdelijk dienstverband bij GOA Publiek en werkt bij Groningen Seaports. Daarbij heb jij de volgende voordelen:

 Een contract van 12 maanden en bij tevredenheid mogelijkheid tot verlenging tot de duur van de opleiding (max. 2 jaar in totaal).
 Een werkweek 24 tot 32 uur.
 Wij bekostigen jouw opleiding en overige bijbehorende kosten.
 Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt waar nodig.
 Je ontvangt een passend salaris.

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht