Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

Het Groninger Forum zoekt stagiair Communicatie/Marketing

Bedrijfsprofiel

De wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Dat staat centraal bij alles wat het Groninger Forum doet. Op verschillende locaties in de stad organiseren wij films en documentaires, cursussen en workshops, talkshows, interviews en debatten, festivals en events, kinderactiviteiten en hosten wij bibliotheeklocaties.

In net najaar van 2019 opent ons nieuwe gebouw. Het Forum gaat zeven dagen in de week open en wordt een wereldse ontmoetingsplek voor nieuwsgierige mensen. We blijven daar bovenstaande doen én er komt nog meer bij: internationale exposities, Storyworld (hét nieuwe Nederlandse museum voor strips, animatie en games), horeca, de VVV-winkel en ons dakterras met rooftop cinema én een fantastisch uitzicht over de stad!

Functie omschrijving

Het Groninger Forum is voor de periode september-januari (periode in overleg) op zoek naar twee enthousiaste stagiairs voor de afdeling communicatie/marketing.

Vaste werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van content op de websites, schrijven van nieuwsbrieven en andere commerciële e-mails, bijhouden van social media, ondersteuning bij programmacommunicatie, helpen bij campagnes voor grote festivals en events en creëren van content.

Je krijgt een volwaardig plekje in een slagvaardig team waar altijd snoep op tafel staat (paaseitjes en chocoladepepernoten zijn favoriet). Je ontvangt een stagevergoeding van max. €250,- per maand en mag gratis naar de film bij het Groninger Forum.

Functie-eisen

• affiniteit met de culturele sector, arthousefilm, tech en/of populaire beeldcultuur
• foutloos Nederlands schrijven
• kennis van Microsoft Office
• zelfstandig
• initiatiefrijk
• resultaatgericht
• als je hart ligt bij contentcreatie (tekst, video, animatie, illustratie) horen we het ook graag!
• Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van 4 tot 5 maanden
• inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, op de hoogte zijn van en affiniteit hebben met ontwikkelingen in de nieuwe media en ervaring met Adobe Photoshop zijn een pre

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht