Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

HMB Signaal zoekt een enthousiaste Marketing & Communicatie student!

Bedrijfsprofiel

HMB Signaal is al ruim 20 jaar de specialist op het gebied van audiovisuele apparatuur , interactieve, en innovatieve toepassingen voor multimedia. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, zodat u kunt rekenen op een partner met een neus voor innovatieve producten en gespecialiseerde vakkennis, die wij graag met u delen.

Bedrijfscultuur

Na zijn succesvolle studie aan de Sound Acadamy in Hilversum begon Marcel Bos aan een glansrijke carriere als DJ. Al snel bleek dat Marcel's passie voor de muziek gerechtvaardigd was, want naast het draaien voor volle zalen ontwikkelde diezelfde passie zich ook op een andere manier.
Met de kennis en de ervaringen opgedaan tijdens zijn studie en het DJ'en, richtte Marcel in 1991 HMB Signaal op, met als hoofddoel oplossingen te bieden op het gebied van audio. Hij ontwikkelde zijn commerciƫle talenten nog verder en breidde de specialiteiten van HMB Signaal uit met audiovisuele oplossingen. Wat in 1991 klein begon is nu uitgegroeid tot een professioneel audiovisueel specialist.

Functie omschrijving

Je ontwikkelt onze nieuwe website (Wordpress)verder en zorgt ervoor dat er meer bezoekers naar onze website komen. Je zorgt voor leuke nieuwe acties op onze facebook en twitter pagina.
Ook vragen we je om na te denken over meerdere marketingstrategieƫn en deze tevens uitvoeren in samenwerking met het team.

HMB Signaal is op zoek naar een enthousiaste, representatieve en leergierige stagiaire voor de richting marketing en communicatie. Binnen deze stage heb je de mogelijkheid om, afhankelijk van jouw opleiding en leerjaar, de volgende werkzaamheden te leren:

- Social media campagne ontwerpen en uitzetten;
- Website onderhouden;
- Management over marketing- en communicatie adviseren;
- Telefonisch klantencontact onderhouden;
- Beurzen bezoeken / promotiewerkzaamheden verrichten;
- Netwerkbijeenkomsten bijwonen.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende marketing en communicatie stage zoekt HMB Signaal een student die zich herkent in het volgende profiel:

- Student richting marketing en communicatie (mbo niveau 4, maar hbo mag ook) of andere passende opleiding;
- Teamplayer, maar ook zelfstandig;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Kennis van en vaardig in het gebruik van excel, word en social media;

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht