Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

HMB Signaal zoekt een stagiair Elektrotechniek

Bedrijfsprofiel

HMB Signaal is al ruim 25 jaar dé Specialist op het gebied van interactieve, multimediale en innovatieve toepassingen voor professioneel beeld, geluid en licht. Welk evenement u ook organiseert of wat u ook presenteert, HMB Signaal zorgt ervoor dat alles tot in de detail geregeld is.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen klanten rekenen op een partner met gespecialiseerde vakkennis en een neus voor innovatieve producten. Onze oplossingsgerichte aanpak zal iedereen zeker aanspreken. De doelstellingen en budgetwensen van de klanten staan centraal in al onze werkzaamheden.

Functie omschrijving

HMB Signaal is op zoek naar een enthousiaste, representatieve en leergierige stagiaire elektrotechniek. Binnen deze stage heb je de mogelijkheid om, afhankelijk van jouw opleiding en leerjaar, de volgende werkzaamheden te leren:

Je kijkt mee met onze AV technicus en samen ontwerpen, bestellen en installeren jullie diverse diverse audio- visuele systemen bij onze klanten.

Ook help je mee tijdens onderhoud en het eventueel verhelpen van technische storingen. Indien nodig ondersteun je de verhuurafdeling, door het plaatsen van tijdelijk AV apparatuur op locatie. Je bent verantwoordelijk voor de inname en uitgifte van AV apparatuur in ons magazijn, en alles wat daar bij komt kijken.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende stage zoekt HMB Signaal een student die zich herkent in het volgende profiel:

- Student MBO, richting elektro techniek, of andere passende opleiding;
- Teamplayer, maar ook zelfstandig;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Voor langere periode beschikbaar, voor minimaal 4 dagen per week;
- Flexibel;
- Accuraat;
- Doorzetter.

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht