Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

Innovatiespotter zoekt een UI-designer

Bedrijfsprofiel

Ben je nieuwsgierig naar de laatste (technologische) ontwikkelingen en wil je werken aan de grootste database met Nederlandse innovators? Dan is deze vacature iets voor jou!

Grote maatschappelijke uitdagingen hebben één ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel-, zorg- en veiligheidsoplossingen en wat is hun rol?

De Innovatiespotter is expert in het opsporen van (technologische) innovaties bij het MKB. Door toepassing van big-data-technologie worden dagelijks online gegevens over alle 1,8 miljoen bedrijven in Nederland verzameld. Machine learning-technologie analyseert vervolgens deze gegevens en clustert bedrijven bij alle denkbare innovaties, technologieën of (Topsector)thema’s. Zo selecteert de Innovatiespotter bedrijven met relevante ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, chemie, water, logistiek, blockchain, robotica, et cetera.

Bedrijfscultuur

Het Innovatiespotterteam is internationaal, interdisciplinair en ambitieus. Er zijn korte lijnen en we hebben geen 9-5 mentaliteit. Er wordt veel gelegenheid geboden tot kennisdeling en samenwerking met andere disciplines.

Functie omschrijving

Je werkt aan het doorontwikkelen van een platform om bedrijfsinformatie op een gebruiksvriendelijke manier doorzoekbaar te maken. Je weet gebruikersbehoeften goed te vertalen naar een simpele interface. Je kijkt naar bruikbare conventies, trends en designprincipes en weet deze praktisch toe te passen.

Zie je kans om complexe inhoud op eenvoudige manier toegankelijk te maken? Solliciteer op deze stage en kom ons team versterken met jouw ideeën!

Functie-eisen

• Je bent een front-end developer die goed is in Javascript, HTML en CSS en kennis heeft van frameworks.
• Je hebt affiniteit met techniek & innovatie, je hebt analytisch vermogen maar je bent ook praktisch ingesteld.
• Je vindt het leuk om in een klein team te werken en je wilt resultaat van je werk zien.
• Je bent in staat om interfaces te ontwikkelen die rekening houden met de achterliggende gebruikersbehoefte.

We zoeken:

Je leert snel, bent intrinsiek gemotiveerd, kunt goed zelfstandig werken en je beschikt over probleemoplossend vermogen.

Verder ben je:
• reflectief ingesteld
• een communicatieve teamplayer
• planmatig en nauwkeurig in je aanpak

Wij bieden:

Je krijgt inzicht in Nederlandse innovatie- en technologie-oplossingen van de toekomst. Je maakt kennis met belangrijke spelers in het Nederlandse innovatie- en technologielandschap en je betrekt hen bij je onderzoek. Daarmee leg je een interessante basis voor het vervolg van je carrière! Je wordt begeleid door innovatie-experts. Bij je onderzoek krijg je ondersteuning van een gepromoveerd bedrijfskundige en methodoloog. Elke 2 á 4 weken organiseren we interdisciplinaire kennissessies, waardoor je ook met andere vakgebieden kennis maakt.

Na afloop is er kans op een baan binnen het bedrijf.

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht