Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

SBS fotomarketing zoekt een Marketing en Communicatie stagiair!

Functie omschrijving

Een harde werker, die ook nog eens gezellig is. Je bent niet bang om je mening en ideeën te delen met de rest van het team, want hé misschien is jouw idee wel beter dan dat van ons! We werken met zijn allen aan de opdrachten, wat ervoor zorgt dat je het evenement van voor tot achter kent.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de content voor de website en social media, je doet mee aan onze brainstormsessies om nieuwe ideeën te bedenken, als je ervaring hebt met AdWorks of iets wat erop lijkt dan kun je je handen hier ook aan vuilmaken. Je zult nauw samenwerken met de vormgever. Kun je zelf ook vormgeven? Dan sta je al 1-0 voor!
Omdat de lijntjes zo kort zijn kun je alles doen, maar hier hoort ook af en toe een stofzuiger door het kantoor halen of een kopje koffie zetten voor je geweldige collega’s bij.

De evenementen zijn tof, daarom zul je in ieder geval één keer meegaan om te zien hoe het in zijn werk gaat. Je krijgt een beter beeld bij wat er allemaal bij komt kijken en kunt je beter verplaatsen in de wensen van de opdrachtgevers.

Functie-eisen

• Je bent communicatief vaardig
• Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht
• Je bent +/- 20 weken beschikbaar
• Je bent 3e jaars HBO student

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht