Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

SBS fotomarketing zoekt een stagiair vormgeving en design!

Bedrijfsprofiel

Wij maken foto’s, heel veel foto’s. Deze foto’s maken we voor onze klanten en op al deze foto’s wil de klant zichtbaar zijn. Soms krijgen we kant en klare designs voor fotokader, fotostripjes, achtergronden, you name it aangeleverd van onze klanten maar vaak ontwerpen we dit zelf.

Als stagiair design/vormgeving draai je als volwaardig lid mee in ons team. Wij werken in een klein team met korte lijntjes, waardoor je enorm veel kunt leren. Je mag ontwerpen maken voor de mooiste merken ter wereld. Van Nintendo tot Heineken en van Pepsi tot Milka.

Functie omschrijving

We werken in een klein team dus je moet vooral gezellig zijn
Omdat het team klein is, zijn de lijntjes kort en weet iedereen bijna alles, van bijna alles. Jij dus ook! Jouw input is belangrijk. Je frisse blik op nieuwe technieken of een compleet andere gedachten-gang nemen we altijd mee! Je bent een volwaardig lid van het team. Voordeel daarvan is dat heel veel vrijheid krijgt en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Nadeel is dat je net als de rest van het team ook gewoon koffie moet halen en de telefoon opnemen.

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met het design en de vormgeving van onze klanten maar ook met de digitale content voor o.a. de website en social media.

Het is een meeloopstage waar je actief meedraait in het bedrijf. We vinden het belangrijk dat je minstens 1 keer in je stageperiode mee bent geweest naar een opdracht. Dat geeft je een beter gevoel bij de acties en zorgt dat je je nóg beter kunt verplaatsen in de wensen van onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

• Je bent uiteraard een held(in) in de verschillende Adobe programma’s.
• Je kunt je redden met WordPress
• Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht
• Je bent +/- 20 weken beschikbaar
• Je bent 3e jaars HBO student

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht