Ben jij opzoek naar een stage, maar heb je niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan hier in

Store Support zoekt een stagiair secretaresse/management assistent

Bedrijfsprofiel

Store Support is marktleider in mystery guest-onderzoek en specialist in customer journey-onderzoek, waarbij het verbeteren van klantbeleving altijd voorop staat. Met een enthousiast team van 35 specialisten en meer dan 4000 mystery guests in Benelux brengt Store Support associaties, gedachten en gevoelens van klanten/consumenten in kaart via hun eigen ExperienceCapture-methodiek. Hierbij worden de verkoop- en service processen verbeterd van mooie klanten zoals o.a. Transavia, Audi, TUI, Univé, KLM, VodafoneZiggo en Media Markt. We zijn zeer ambitieus, werken met korte lijnen en hebben een open, mensgerichte cultuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, met daarnaast een kantoor in Amsterdam en Antwerpen.

Kernbegrippen voor Store Support zijn:

 Jong en dynamisch;
 Enthousiasme;
 Hoge kwaliteit;
 Flexibel in denken en handelen;
 Persoonlijk contact;
 Innovatief.

Functie omschrijving

Jij komt te werken in Groningen op het secretariaat. Hier werk je samen met de Office Manager en een administratief/secretarieel medewerker voor de drie directeuren van Store Support. De Office Manager zal je dagelijks begeleiden en is je aanspreekpunt binnen Store Support.

Je werkzaamheden zullen onder andere zijn agendabeheer, het boeken van zakelijke reizen en hotels, het bijhouden van het CRM, het uitwerken van gespreksverslagen, het telefonisch te woord staan van onze klanten en mystery shoppers, e-mail, en diverse administratieve voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen

 Secretaresse/management assistent opleiding niveau 3/4;
 Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
 Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 Integer;
 Minimaal 3 dagen per week als stagiair beschikbaar;
 Stressbestendig;
 Resultaatgericht.

Van:

Tot:

Velden met een * zijn verplicht