Zichtbaar bij talent

Goed personeel, begint bij goed onderwijs

Goed personeel vinden is voor veel bedrijven een grote uitdaging. De focus ligt vaak op ervaren personeel of schoolverlaters. Maar de leerling van nu is de medewerker van de toekomst. Daarom is het belangrijk om al vroeg zichtbaar te zijn als interessante werkgever bij jong talent. Wil jij zichtbaar zijn bij nieuw talent? We brengen je in contact met jongeren om ze enthousiast te maken voor je bedrijf.

Contact met talent in Groningen

We organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten zoals bedrijfsbezoeken tijdens ChecktheBizz en gastlessen in de provincie Groningen.

BedrijfsbezoekChecktheBizz

Tijdens een bedrijfsbezoek ontvang je een aantal leerlingen van het voortgezet onderwijs of het mbo. We organiseren hiervoor het beroepsoriƫntatie evenement ChecktheBizz. Een bedrijfsbezoek duurt 2 tot 2,5 uur waarin je laat zien wat je doet als bedrijf en welke beroepen er zijn.

“Tijdens dit bezoek heb ik echt een duidelijk beeld gekregen van wat Virol nou eigenlijk doet. Aan het einde van het bezoek gaf de directeur aan dat we contact mochten opnemen als we opzoek waren naar stage, dit is mij altijd bijgebleven. Inmiddels werk ik bij Virol als Accountmanager.”

Bob Kellendonk – deelnemer bedrijfsbezoek

Gastlessen

Heb jij een expertise die je graag wilt delen met jongeren? We brengen je in contact met de juiste personen binnen het onderwijs. Een gastles duurt 1 tot 1,5 uur. Meld je aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ieder jaar verbinden wij ruim 600 bedrijven met 20 scholen en 2.500 leerlingen!
Doe je ook mee?

Zo vergroten we de zichtbaarheid van het bedrijfsleven bij talent in de regio Groningen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies voor jouw bedrijf.