Omscholing en bijscholing Groningen

De snelle veranderingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat scholing van werknemers steeds belangrijker wordt. Wanneer werk verandert of verdwijnt hebben werknemers steeds vaker bijscholing nodig. Ze moeten werken aan competenties en hun talenten om te kunnen inspelen op deze veranderingen binnen je bedrijf. Omscholing en bijscholing is hierdoor belangrijker dan ooit. Maar hoe vind je daarbij passende scholingstrajecten? Wij kunnen je daarbij helpen. Daarnaast organiseren we loopbaanoriëntatie traject ChecktheNewBizz voor mensen die een andere beroepsrichting willen of moeten kiezen.

Advies van OTP

Of het nu gaat om bijscholing of omscholing voor je medewerkers, wij helpen je om de juiste vraag en behoefte te concretiseren. Dit doen we in de arbeidsmarkt regio Groningen. We bespreken welke scholingstrajecten (opleidingen/cursussen) er zijn. En brengen je vervolgens in contact met de juiste kennisafdelingen binnen het onderwijs in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO).

Meer weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak. We gaan graag in gesprek om te kijken welke scholingsmogelijkheden aansluiten bij jullie behoefte.

Afspraak maken

ChecktheNewBizz

We organiseren ChecktheNewBizz, een loopbaanoriëntatie traject voor mensen die een andere beroepsrichting willen of moeten kiezen. Ze oriënteren zich in drie tot vier weken op omscholing richting een kansrijk beroep. We werken binnen dit traject nauw samen met onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Tegelijkertijd leveren we hiermee een bijdrage aan het verkleinen van de personeelstekorten in bijvoorbeeld de bouw en IT sector.

Meer over ChecktheNewBizz