Goed personeel, begint bij goed onderwijs

Goed personeel vinden is voor veel bedrijven een grote uitdaging. De focus ligt vaak op ervaren personeel of schoolverlaters. Maar de leerling van nu is de medewerker van de toekomst. Daarom is het belangrijk om al vroeg zichtbaar te zijn als interessante werkgever bij jong talent.

OTP brengt je in contact met talent om ze enthousiast te maken voor je bedrijf. Geef een (online) gastles tijdens ChecktheBizz in-house, laat jongeren op bedrijfsbezoek komen tijdens ChecktheBizz en doe mee aan het online evenement Meet Your Future.

ChecktheBizz

Doe mee aan ChecktheBizz, hét loopbaanoriëntatie evenement voor jongeren in Groningen. Tijdens ChecktheBizz laat je leerlingen van het voortgezet onderwijs of het mbo kennis maken met je bedrijf. Je laat zien wat je doet als bedrijf en welke beroepen er zijn.

➤   Meer over ChecktheBizz (bedrijfsbezoek)
➤   Meer over ChecktheBizz in-house (op school)

Meet Your Future

meet-your-future

In contact komen met talent op mbo, hbo en wo-niveau en professionals binnen én buiten de regio? Doe dan mee aan Meet Your Future! Een online carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. Via het digitale platform brengen we talent en bedrijven met elkaar in contact middels: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken.

Lees meer

Jaarlijks verbinden we

619

Bedrijven

20

Scholen

2299

Jongeren