Over OTP

We zorgen voor een betere verbinding tussen onderwijs en bedrijven in de arbeidsmarktregio Groningen. Dit doen we door nauw samen te werken met onderwijsinstellingen, bedrijven en de overheid.

In 2008 is het Ondernemerstrefpunt opgericht als project vanuit Economische Zaken van de gemeente Groningen. Sinds 2011 zijn wij de zelfstandige stichting OTP. Je kunt ons ook kennen van onze beroepsoriëntatie evenementen ChecktheBizz (en voorheen de Carrousel).

Goed personeel, begint bij goed onderwijs

Goed onderwijs kan niet zonder de praktijk. Bedrijven en onderwijs kunnen niet zonder elkaar. Maar hoe zorg je voor een goede verbinding als je zo druk bent met je eigen vakgebied? Daar zorgt Stichting OTP voor!

Dit doen we voor bedrijven

We brengen je tijdig in contact met talent zodat je bedrijf zichtbaar wordt bij toekomstig personeel. En we ondersteunen bij het concretiseren van scholingsvraagstukken voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) van je personeel.

Zichtbaar bij talent »
Leven Lang Ontwikkelen »

Dit doen we voor onderwijs

Wij organiseren beroepsoriëntatie voor jouw leerlingen ter ondersteuning van de Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). We hebben een groot netwerk van bedrijven die jaarlijks meedoen met bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Loopbaanoriëntatie »

Benieuwd naar ons enthousiaste team?

Jaarverslagen

In ons jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten en belangrijkste cijfers.
Jaarverslag 2018 »
Jaarverslag 2019 »