Stichting OTP

We zorgen voor een betere verbinding tussen onderwijs en bedrijven in de arbeidsmarktregio Groningen. Dit doen we door nauw samen te werken met onderwijsinstellingen, bedrijven en de overheid.

In 2008 is het Ondernemerstrefpunt opgericht als project vanuit Economische Zaken van de gemeente Groningen. Sinds 2011 zijn we de zelfstandige stichting OTP. Je kunt ons ook kennen van onze beroepsoriëntatie evenementen ChecktheBizz (en de Carrousel).

Goed personeel, begint bij goed onderwijs

En goed onderwijs kan niet zonder de praktijk. Hoe zorg je voor verbinding als je zo druk bent in je eigen vakgebied? Daar is Stichting OTP voor!

Dit doen we voor

Bedrijven

We brengen je in contact met jong talent zodat je bedrijf zichtbaar wordt bij toekomstig personeel. Daarnaast ondersteunen we bij het concretiseren van scholingsvraagstukken voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) van je personeel.

Voor bedrijven

Onderwijs

We ondersteunen in Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) door het organiseren van loopbaanoriëntatie evenementen. We hebben een groot netwerk van bedrijven die jaarlijks meewerken in de vorm van bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Voor scholen

Benieuwd naar ons enthousiaste team?

Ons team

Jaarverslagen

In ons jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten en belangrijkste cijfers.
Jaarverslag 2019
Jaarverslag 2018