Tijdens ChecktheBizz maak je jong talent enthousiast voor je bedrijf, beroep en sector tijdens een bedrijfsbezoek. Met deelname help je leerlingen bij het maken van een goede studiekeuze en je wordt tijdig zichtbaar bij jong talent in de regio Groningen! Doe je ook mee?

Bedrijfsbezoek

ChecktheBizz is het evenement in Groningen om in contact te komen met jong talent. Je ontvangt jongeren van het voortgezet onderwijs of mbo op bedrijfsbezoek. Het bedrijfsbezoek duurt gemiddeld van 1 tot 2 uur en je bepaalt zelf hoeveel leerlingen je wilt ontvangen (tussen de 5 en 15 leerlingen).

Benieuwd hoe je een goed bedrijfsbezoek neerzet? Maak ze enthousiast tijdens een rondleiding, geef flitsende presentatie en zet ze aan het werk met een leuke praktijkopdracht. Lees ook onze 9 tips.

Liever een gastles op school geven? Bekijk ons evenement ChecktheBizz in-house.

Talent ontvangen?

Meld je hieronder aan en we nemen contact met je op om een datum af te stemmen.

Aanmelden

Ervaring

‘Tijdens ChecktheBizz kreeg ik een duidelijk beeld van wat Virol doet. Aan het einde van het bezoek gaf de directeur aan dat we altijd contact mochten opnemen voor een stage, dit is mij altijd bijgebleven. Inmiddels werk ik bij Virol als Accountmanager.’

Bob Kellendonk – deelnemer ChecktheBizz