Meet Your Future is een online carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. Via het digitale platform brengen we talent en bedrijven met elkaar in contact middels: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de digitale stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het evenement is toegankelijk voor talent op MBO, HBO en WO-niveau en voor de professionals binnen én buiten de regio.

6 oktober 2021 – Life Sciences & Zorg

meet-your-future-zorg

Op woensdag 6 oktober van 14.00 tot 16.30 uur organiseren we de vijfde editie van Meet Your Future. Dit doen we in samenwerking met LIFE Cooperative en de Gemeente Groningen. Tijdens deze editie maken mbo, hbo en wo studenten en alumni ‘s kennis met bedrijven in de ‘Life Science en Zorg’ sector zoals De Hoven, Polyganics, Symeres, UMCG , Icon, IVY Medical en Zorgplein Noord. Sectoren die sterk vertegenwoordigd zijn in Noord-Nederland en waar veel baankansen liggen, nu en in de toekomst! Reserveer als bedrijf een plek op de beursvloer, geef een interactieve masterclas of webinar en plaats vacatures. Ga ook 1-op-1 met studenten in gesprek en maak vervolgafspraken voor verdere kennismaking. Het is allemaal mogelijk tijdens dit evenement! Ook zichtbaar worden als potentiële werkgever? Of als bezoeker deelnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om deel te nemen.

Lees meer

Organisatie Meet Your Future

Het duurzaam blijven verbinden en aantrekken van talent en bedrijfsleven in Noord-Nederland is een initiatief en samenwerking van gemeente Groningen, Make it in the North, Campus Groningen. In 2021 zijn ook Stichting OTP en Energy Academy (part of New Energy Coalition) aangehaakt.

Jaarlijks verbinden we

619

Bedrijven

20

Scholen

2299

Jongeren