Meet Your Future is een hybride carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. We brengen talent en bedrijven met elkaar in contact middels: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de (digitale) stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het evenement is toegankelijk voor talent op MBO, HBO en WO-niveau en voor de professionals binnen én buiten de regio.

19 mei 2022 – Energy

Op donderdag 19 mei van 13:30 – 17:00 uur organiseren we de vierde editie van Meet Your Future in Energy. Dit doen we in samenwerking met New Energy Academy, Make it in the North, Campus Groningen en de Gemeente Groningen. Tijdens deze editie maken mbo, hbo en wo studenten en alumni ‘s kennis met bedrijven in de ‘Energy’ sector. Reserveer als bedrijf een plek op de beursvloer, geef een interactieve masterclas of plaats vacatures. Ga ook 1-op-1 met studenten in gesprek en maak vervolgafspraken voor verdere kennismaking. Het is allemaal mogelijk tijdens dit hybride evenement! Ook zichtbaar worden als potentiële werkgever? Of als bezoeker deelnemen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om deel te nemen.

Lees meer

Organisatie Meet Your Future

Het duurzaam blijven verbinden en aantrekken van talent en bedrijfsleven in Noord-Nederland is een initiatief en samenwerking van gemeente Groningen, Make it in the North, Campus Groningen. In 2021 zijn ook Stichting OTP en Energy Academy (part of New Energy Coalition) aangehaakt.

Jaarlijks verbinden we

619

Bedrijven

20

Scholen

2299

Jongeren