Meet Your Future is een carrière evenement in Groningen voor nationaal en internationaal talent. We brengen talent en bedrijven met elkaar in contact middels: workshops, 1-op-1 meetings, rondje langs de (digitale) stands, CV’s achterlaten en interessante netwerkgesprekken. Het evenement is toegankelijk voor talent op MBO, HBO en WO-niveau en voor de professionals binnen én buiten de regio.

Meet Your Future | Statushouders

Ons volgende MeetYourFuture event is gericht op de doelgroep Statushouders. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt, zijn wij ervan overtuigd dat dit een mooie kans is om deze doelgroep aan bedrijven te binden. Op dinsdag 27 februari beginnen we met een online Kickstart gevolgd door een Jobfair op donderdag 29 februari. Heb jij nieuwe werknemers nodig? Pak dan je kans!

Organisatie Meet Your Future

Het duurzaam blijven verbinden en aantrekken van talent en bedrijfsleven in Noord-Nederland is een initiatief en samenwerking van gemeente Groningen, Make it in the North, Campus Groningen. Sinds 2021 werken ook Stichting OTP en Energy Academy (part of New Energy Coalition) samen aan de organisatie van deze evenementen.

Jaarlijks verbinden we

619

Bedrijven

20

Scholen

2299

Jongeren

Deelnemen als bedrijf

Wil jij als bedrijf deelnemen aan Meet Your Future? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!