Bijna overal waar je kijkt wordt aan nieuwe projecten gewerkt. Een nieuw schoolgebouw, de sloop van een ziekenhuis en het verduurzamen en versterken van woningen. Kortom; de Bouw is volop in beweging! Naast timmerman en metselaar komen er steeds meer nieuwe functies in deze mooie branche. Om je kennis te laten maken met deze functies en om te ontdekken of werken in de bouw iets voor je is, organiseren we ChecktheNewBizz in de bouw. Een laagdrempelig, inspirerend en informatief programma voor omscholing richting een baan in de bouw. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Het programma in vijf stappen:

  1. Competentie test
  2. Gesprek met een loopbaancoach
  3. Rondleiding bij een bouwbedrijf
  4. Persoonlijk gesprek bij een bouwbedrijf
  5. Persoonlijke plan van aanpak

Online voorlichting

Op 7 april hebben we een online voorlichting gegeven over ChecktheNewBizz in de bouw. Gemist? Bekijk hem hieronder terug.

Video bekijken

Het programma

Samen met een loopbaancoach ontdek je op basis van de competentietest welke functie bij jou past. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij een bouwbedrijf en je hoort ervaringsverhalen van mensen uit de praktijk. Het traject sluit je af met een plan van aanpak. Voor de één is dat een extra meeloop dag en voor de ander een vervolggesprek met een opleiding.

Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Dus ben jij op zoek naar een leuke (nieuwe) baan in de bouw? Meld je hieronder aan. Je ontvangt vervolgens binnen 2 weken een uitnodiging voor het eerste gesprek.

Aanmelden ChecktheNewBizz in de bouw

Wat past bij jou?

Hou jij ervan om de grote lijnen te bewaken en ben je communicatief sterk?

Dan is projectcoördinator jouw ding!

Werk jij graag met je handen?

Timmerman is vast een beroep voor jou!

Ben jij cijfermatig sterk onderlegd?

Ga aan de slag als Calculator!

Of toch iets anders.. meld je aan voor:

ChecktheNewBizz in de bouw

Een initiatief van: