Het carrière event om te ontdekken welke sector bij jou past!

Het OTP organiseert met samenwerkende partijen het carrière event: ChecktheNewBizz. Met dit carrière event ontmoeten carrière switchers en ondernemers uit de regio elkaar!

Wat is ChecktheNewBizz precies?

ChecktheNewBizz is een laagdrempelig en inspirerend event waarbij carrière switchers en ondernemers elkaar ontmoeten. Deelnemers gaan bij 3 bedrijven op bedrijfsbezoek en het evenement wordt afgesloten met MatchtheNewBizz: een carrière event op het Talent Perron. Het doel van het event: connecties leggen, stappen zetten en plannen maken!

Het event organiseren we samen met: WerkInZicht, UWV, de gemeente Groningen en OTP.

Waarom deelnemen aan ChecktheNewBizz?

➤  Unieke kans voor jou als deelnemers om 3 verschillende bedrijven te ontmoeten tijdens een bedrijfsbezoek;

➤  Je krijgt als deelnemer écht de tijd en ruimte om al jouw vragen te stellen om de switch naar een andere sector mogelijk te maken;

➤  Als ondernemer is dit de kans om jouw organisatie en sector op de kaart te zetten;

➤  Daarnaast maak je op een laagdrempelige kennis met potentiële nieuwe werknemers.

ChecktheNewBizz groothandel op 18 oktober 2023

De eerstvolgende editie van ChecktheNewBizz groothandel vindt plaats op 18 oktober 2023 op het Talentperron. Na geslaagde voorgaande edities focussen we ons tijdens dit evenement op de krapte in de groothandelssector. Sta jij open voor carrièreswitchers binnen jullie sector, pak dan je kans!

Deelnemen als bedrijf

Wil jij als bedrijf deelnemen aan ChecktheNewBizz groothandel op 18 oktober 2023? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen