Meet Niels!

We hebben er een nieuwe topper bij, graag stellen we Niels aan je voor! Niels is per 1 mei vast in dienst als event organisor.

Hoi! Ik ben Niels Span en ben 31 jaar oud. Samen met mijn vrouw Marije woon ik in Oldekerk, een dorpje in het Westerkwartier van Groningen. In mijn vrije tijd ben ik leadzanger van topcoverband Switch, daarnaast ben ik op- en top voetballiefhebber, zaalvoetbal ik bij FC Grootegast en mag ik graag experimenteren met mijn kamado (barbecue) 

Per 1 mei 2023 ben ik aan de slag bij Stichting OTP. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Politie Noord-Nederland, hier was ik medewerker van het logistieke team. Naast de kantoorwerkzaamheden zijn we soms ook operationeel ondersteunend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het begeleiden van ME inzet. Omdat ik op hobbymatig niveau verschillende evenementen (mede) organiseer of voorzie van tips/tricks besloot ik een half jaar geleden om actief op zoek te gaan naar een functie waarbij ik deze vaardigheden in kon zetten. Ik ben erg blij dat ik dit bij Stichting OTP mag gaan doen! 

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Niels!