Meet Dominique!

Naast Niels is ook Dominique per 1 mei bij Stichting OTP aan de slag als event organiser! Graag stellen we deze topper aan jullie voor die het team komt versterken.

Hoi! Mijn naam is Dominique, 29 lentes jong ik woon in het mooie Grunn. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met van alles en nog wat: het organiseren van borrels met vrienden, familiedagen, spelletjesmiddagen of mijn hele huis (alweer) helemaal anders inrichten; ik zit niet graag stil! Naast deze fulltime job geef ik doordeweeks turnlessen en sta ik zelf ook regelmatig in de sportschool. Natuurlijk vind ik gezelligheid ook erg belangrijk, dus ben ik regelmatig op festivals en in de kroeg te vinden. Tot slot ben ik gek op de bergen: wintersporten en hiken zijn dan ook grote hobby’s van mij! 

Samen met mijn twee broertjes en oudere broer ben ik opgegroeid in Hardenberg. Na de middelbare school had ik nog geen idee wat voor studie ik wilde gaan volgen, dus ben ik als Au Pair in Italië aan de slag gegaan. Al mijn vrienden hadden zich intussen gevestigd in Groningen, dus ik ben hun gaan volgen. Hier heb ik een aantal studies gevolgd (en niet afgemaakt), totdat ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management ben gaan volgen. Hier heb ik mij in vastgebeten en deze opleiding heb ik dan ook keurig binnen vier jaar afgerond. Mooi bruggetje naar Stichting OTP: het doel om leerlingen een betere studiekeuze te kunnen laten maken, spreekt mij erg aan, aangezien ik hier eerder veel moeite mee heb gehad. Ik heb ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan! 

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Dominique!