Organisatie Django Girls overgedragen aan Noorderpoort Kasteel.gro

Na vijf leuke jaren als mede-organisator van Django Girls is het tijd om het stokje over te dragen. Noorderpoort Kasteel.gro neemt de organisatie van ons over. Samen met Reindert-Jan Ekker, Misja Hoebe en Cees van Wieringen organiseren ze de volgende Django Girls edities.

Kasteel.gro is dé werkplaats voor digitaal vakmanschap in Groningen. Wisselwerking tussen samenleving, studenten, docenten en bedrijven staat daarbij centraal. Wij wensen Kasteel.gro veel plezier en succes!

Over Django Girls

Django Girls is een gratis ééndaagse workshop voor vrouwen. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het programmeren van een eigen website. Dit doe je door middel van de Django tutorial en met ondersteuning van coaches.

Organisatie
Reindert-Jan Ekker heeft Django Girls in 2015 naar Groningen gehaald. Samen met Reindert-Jan, Misja Hoebe en Cees van Wieringen heeft het OTP dit evenement vijf jaar met plezier georganiseerd. Reindert-Jan, Misja Hoebe en Cees van Wieringen blijven betrokken en organiseren vanaf 2020 Django Girls samen met Noorderpoort Kasteel.gro.

Volgende editie zaterdag 16 mei 2020
Tijd: 9.00 tot 16.30 uur
Locatie: Het Kasteel, Melkweg 1, 9718 EP Groningen

Voor vragen kun je contact opnemen met kasteel.gro@noorderpoort.nl.