Ben jij de persoon die enthousiast kan vertellen over je baan?

We zijn op zoek naar jou! Misschien heb je zelf ooit voor de profielkeuze gestaan en kun je kort en krachtig een beeld geven van je dagelijkse werk en daar leuk over vertellen!

In twee rondes ontvang je een groep leerlingen van havo-3 en vwo-3 die bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in het profiel Economie en Maatschappij (E&M) of Cultuur en Maatschappij (C&M). Bij deze profielen denken we aan de volgende functies:HR manager, webapplicatieontwikkelaar, hotelmanager, maar ook een tv-programmamaker of interieurarchitect valt onder deze categorie.

Tijdens deze ‘flitscolleges’, maken de leerlingen aantekeningen en stellen ze vragen die ze van te voren hebben bedacht. Er zijn twee rondes van circa 20 minuten. De leerlingen bezoeken twee flitscolleges binnen de M-profielen (Economie&Maatschappij/Cultuur&Maatschappij) óf N-profielen (Natuur&Gezondheid/Natuur&Techniek). Bij de N-profielen denken wij aan de volgende functies: tandarts, planoloog, verpleegkundige, verloskundige, psycholoog, apotheker, filosoof, architekt etc.

Doelgroep: havo-3 leerlingen
Wanneer: 18 september 2015 van 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Kamerlingh Onnes College, Groningen

Doelgroep: vwo-3 leerlingen
Wanneer: 25 september 2015 van 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Kamerlingh Onnes College, Groningen

Wil je meer weten en/of aanmelden? Bel 050-2103431 en vraag naar Irma Noorbergen of Debby Tohata. Een mail sturen kan uiteraard ook naar info@otp.nl