Meet Iris!

Sinds begin december is Iris ons komen versterken in het OTP team. Iris gaat bij ons aan de slag als event organiser. Ze stelt zich graag even aan jullie voor!

Hoi! Mijn naam is Iris Boonstra. Ik ben 24 jaar en woon Drachten. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriend; wandelen, shoppen of lekker uiteten. Ook vind ik het leuk om avonden uit te gaan met vriendinnen. Maar ik kan ook genieten van een avond netflixen op de bank!

Tijdens de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen heb ik een passie ontwikkeld voor plannen en organiseren. Na het volgen van de minor Eventmanagement en stage te hebben gelopen bij een evenementenbureau wist ik het zeker; ik wil mij gaan specialiseren in eventmanagement. Na mijn studie ben ik twee jaar werkzaam geweest als Eventmanager voor de Hanzehogeschool Groningen en heb ik verschillende wervingsevenementen mogen organiseren. Deze evenementen hadden als doel om de studiekiezer te helpen met het maken van de juiste studiekeuze. Dit spreekt mij ook enorm aan in Stichting OTP! Het was voor mij dus niet een moeilijke keuze om te solliciteren toen er een vacature beschikbaar kwam. Ik hoop dat we samen veel leerlingen kunnen helpen met het maken van een studiekeuze door ze kennis te laten maken met de praktijk. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Iris!