Meet Noor!

Het is een nieuw jaar en Noor is ons komen versterken in het OTP team. Noor begint bij ons als event organiser. Noor stelt zich even aan jullie voor!

Hoi! Mijn naam is Noor, 25 jaar en samenwonend met mijn vriend in Groningen. Als ik niet aan het werk ben, ben ik nog vaak aan het verbouwen in ons aangekochte klushuis. Ik vind het heerlijk om met vrienden te borrelen, of een spelletjesavond te hebben. Daarnaast kan ik genieten van een van een mooie wandeling, of een avondje Netflix op de bank. Ik vind het belangrijk om fit te blijven en sta ik daarom regelmatig in de sportschool. Tot slot kun je mij altijd uitdagen voor een gekke sport challenge 

Oorspronkelijk kom ik uit Zuidlaren waar ik ben opgegroeid met mijn tweelingzusje en mijn twee oudere zussen. Nadat ik de havo heb afgemaakt, heb ik de studie Facility Management afgerond. Tijdens mijn studie Facility Management ben ik verhuisd naar de stad Groningen. Omdat ik mijn stage bij Stichting OTP heb mogen uitvoeren, is Stichting OTP mij niet onbekend. Nadat ik mijn studie Facility Management heb afgerond ben ik begonnen in de sales. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar ik miste het maatschappelijke aspect. Toen de vacature beschikbaar kwam, leek het mij dan ook weer leuk om terug te keren bij Stichting OTP. Het lijkt mij ontzettend leuk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Ik heb dan ook veel zin om aan de slag te gaan! 

Meer weten of in het echt kennis maken?

Neem contact op met Noor!