Even voorstellen.. Sven Spijkerman

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Sven Spijkerman. Sven is deze maand als nieuwe onderwijsadviseur vanuit Openbaar Onderwijs Groningen begonnen bij het OTP. Hij neemt de rol van Dorien de Boer over en zal de schakel zijn tussen OTP en de scholen van Openbaar Onderwijs Groningen.

Wie is Sven?

“Mijn naam is Sven Spijkerman. Ik ben werkzaam op de Topsport Talentschool. Ik bemoei me daar tegen het economie onderwijs aan en ik ben daar vooral ook sportcoördinator. De verbindende schakel tussen de sporter, de sportorganisatie en het onderwijs. Ik ben een jaar of 10 geleden het onderwijs ingerold en voor die tijd was ik actief als kroegbaas en accountmanager bij een ICT bedrijf.

Mijn vrije uurtjes worden veelal ingenomen door de sport waterpolo. Daar ben ik actief als trainer en coach. Ook leid ik waterpolotrainers op vanuit een bedrijfje dat ik naast mijn onderwijswerk in de lucht houd.

Adviseur bij OTP, de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven, lijkt me een hele mooie aanvulling op mijn werkzaamheden. Ik kijk erg uit naar de samenwerking binnen OTP en de Openbaar Onderwijs Groningen scholen.”

 

Wil jij in contact komen met Sven of één van onze andere collega’s?

Contact opnemen