Het nieuwe OTP team

Misschien heb je ze al wel voorbij zien komen, we hebben maar liefst 5 nieuwe OTP-ers! Ze stellen zich hier even aan je voor.

Ivonne Sloot

Ivonne Sloot is mijn naam, 53 jaar alweer. Na 30 jaar ervaring als relatiebeheerder, trainer-coach persoonlijk leiderschap en (studie-)loopbaanbegeleider in zakelijke dienstverlening, onderwijs en als ondernemer, nu aan de slag bij OTP als projectmedewerker. Ik voel me een bevoorrecht mens om met zoveel plezier in en voor zoveel verschillende organisaties te hebben gewerkt en verheug me nu enorm om in ons nieuwe team en samen met onze partners aan de slag te gaan! In m’n vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden te voet of te fiets en daarnaast verslind ik graag boeken.”

Marije Kalma

“Mijn naam is Marije Kalma, ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Leeuwarden. In 2015 ben ik in Groningen komen wonen, omdat ik in dat jaar startte met de opleiding Bedrijfskunde MER. Vorig jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik aan het werk gegaan voor KiVa: een anti-pestprogramma voor basisscholen. Ik had dagelijks contact met de KiVa-scholen om ze te ondersteunen in de uitvoering van het programma en organiseerde verschillende trainingen en bijeenkomsten voor deze scholen. Ik houd enorm van gezelligheid en in het weekend ben ik dan ook vaak te vinden op het terras of op festivals.”

Simone Laan

“Hi, ik ben Simone Laan, 30 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Groningen. In 2013 heb ik de studie Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond. Daarna ben ik werkzaam geweest bij Guapa E-commerce, Menzis SamenGezond en LinkBundle. Ik heb me vooral bezig gehouden met marketing & communicatie, organiseren van evenementen en projectmanagement. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar concerten, festivals en op reis. Maar van een dag documentaires of Netflix kijken word ik ook blij.”

Daarnaast zijn ook stagiaires Noor en Monica op 2 september gestart. 

Noor van Spronsen

Mijn naam is Noor van Spronsen, 20 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Zuidlaren, maar ik ben een half jaar geleden naar Groningen verhuisd. Ik volg de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Voor mijn managementstage loop ik van september tot en met januari stage bij het OTP. Ik heb erg veel zin in de komende periode en hoop hier veel te leren en mijzelf verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik echt een gezelligheidsmens. Ik hou er erg van om onder de mensen te zijn en ga dan ook regelmatig even de stad in of naar een festival. Daarnaast ben ik vaak in de sportschool te vinden, ik vind het heerlijk om even mijn hoofd leeg te maken tijdens het sporten.

Monica Sikkema

Monica Sikkema, ik ben 21 jaar uit en woon samen met mijn zus aan het mooie Hoornsemeer. Ik doe de studie Facility management en ben, na een kleine tussenperiode, inmiddels 3e jaars. Dat betekent dat ik nu een managementstage moet lopen, dat doe ik sinds september met heel veel plezier bij het OTP. Tot februari mag ik onderdeel zijn van dit leuke team en helpen met de verschillende evenementen. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera op pad om mooie plaatjes te schieten en struin ik allerlei boekenwinkels af om mijn boekenkast steeds verder te vullen.

Benieuwd naar het hele team?

Team