Welkom Remco en Marissa!

Onze nieuwe stagiairs

Een nieuw schooljaar is begonnen, in een bijzondere tijd. Met voldoende afstand is ons kantoor weer bemand. En dat met versterking van onze nieuwe stagiairs Remco en Marissa van de studie Bedrijfskunde! Benieuwd wie het zijn? Ze stellen zich even aan je voor.

Even voorstellen

Remco Letens

Mijn naam is Remco Letens en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Kropswolde. Sinds een jaar woon ik met twee goede vrienden in het altijd gezellige Groningen. Momenteel zit ik in het 3e jaar van de opleiding bedrijfskunde en heb ik de minor privacy management afgerond. Ik heb bij stichting OTP gesolliciteerd omdat ik op de middelbare school ook veel moeite had met het kiezen van een geschikte opleiding. Tot eind januari mag ik deel uitmaken van het gezellige team van het OTP en ik verwacht dat ik tijdens deze stage veel ga leren en mijzelf beter kan ontwikkelen. Naast mijn studie ben ik gek op sport, ik ben dan ook regelmatig op het voetbalveld of in de sportschool te vinden.

Marissa Hoekstra

Mijn naam is Marissa Hoekstra, 21 jaar oud. September betekent natuurlijk de start van het nieuwe school- of collegejaar. Voor mij betekent het alweer mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, die ik start met een halfjaar stage. Tijdens deze stage zal ik meewerken aan het organiseren van de evenementen, een Lean Six Sigma opdracht uitvoeren en meewerken aan de andere dagelijkse werkzaamheden van OTP. De theorie en vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb geleerd kan ik nu in de praktijk brengen. Ik kijk er naar uit! Daarnaast houd ik van gezelligheid met vrienden, series kijken en boeken lezen.

Wij wensen Remco en Marissa een hele leuke en leerzame stage toe!

 

Benieuwd naar ons team?

Bekijk ons team