Maak kennis met de nieuwe OTP-ers: Willemijn en Sanne

Willemijn en Sanne komen ons versterken tijdens hun stage vanuit de studie Facility Management! Met veel enthousiasme gaan ze ondersteunen bij de organisatie van de komende loopbaanoriëntatie activiteiten. Ze beginnen morgen gelijk met de tweede editie van ChecktheBizz in-house! Wij wensen ze een hele leuke en leerzame stage toe! Benieuwd wie ze zijn?

Even voorstellen

Willemijn Nooter

Mijn naam is Willemijn Nooter, 18 jaar oud en geboren in Zwolle. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Het komende halfjaar loop ik stage bij Stichting OTP.

Ik heb bij het OTP gesolliciteerd omdat ik het zelf erg lastig vond om een studiekeuze te maken. Tijdens deze stage hoop ik mijzelf te kunnen ontwikkelen en mijn kennis in te kunnen zetten in de praktijk. Naast mijn studie heb ik veel creatieve hobby’s, hou ik van gezelligheid met mijn vrienden en van het kijken van films en series.

Sanne Kruit

Mijn naam is Sanne Kruit, 21 jaar oud en ik ben opgeroeid in Grolloo. Sinds een jaar woon ik op kamers in Groningen. Ik zit in het derde jaar van Facility management. Verder heb ik een baantje in de horeca en sport ik graag in de sportschool. Waarom ik een stage ben begonnen bij het OTP is omdat het mij erg interessant lijkt om onderwijs en het bedrijfsleven te verbinden met elkaar. Op mijn middelbare school had ik nog geen idee welke richting ik op wou gaan. Ook was ik mij er niet heel erg van bewust waarvoor ik eigenlijk naar school moest, op het sociale contact na. Door op jonge leeftijd al vele kennis te krijgen van alle mogelijkheden na school, hielp het mij gemotiveerder naar school te gaan en uiteindelijke ook betere resultaten te behalen. Het lijkt mij daarom leuk om leerlingen hierin te begeleiden zodat ze een juiste keuze kunnen maken. Ik heb er zin in!

Benieuwd naar ons hele team?

Bekijk ons team