Nieuwe OTP-ers!

Onze nieuwe stagiairs

Een nieuwe periode, twee nieuwe enthousiaste stagiaires! Vanaf 10 februari zijn Ashley en Quinty bij ons gestart aan hun managementstage. Ze stellen ze zich hier aan je voor.

 

Even voorstellen

Quinty Wessels – stagiaire Facility Management

Mijn naam is Quinty Wessels, 18 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Delfzijl en ik woon hier nog steeds. Ik volg de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Momenteel zit ik in het tweede jaar van deze studie en loop ik mijn managementstage bij het OTP. Tot begin juli ben ik met plezier onderdeel van dit team en help ik graag mee aan het organiseren van de verschillende evenementen en activiteiten. Ik hoop de komende periode veel te leren en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om een documentaire/serie te kijken of een goed boek te lezen.

Ashley Boekhorst – stagiaire Facility Management

Hoi! Ik ben Ashley Boekhorst, 20 jaar oud. Ik woon in het gezellige Groningen waar ik studeer aan de Hanzehogeschool. Hier volg ik de opleiding Facility Management. Inmiddels zit ik in mijn 2e jaar en loop ik een managementstage bij het leuke OTP! Ik heb bij deze stichting gesolliciteerd omdat ik het een mooi initiatief vind om leerlingen te helpen bij hun profielkeuze en vervolgopleiding. Daarnaast heb ik zelf ook ooit deelgenomen aan ChecktheBizz en de havo Carrousel, dit heeft mij destijds geholpen bij mijn studiekeuze. In mijn vrije ga ik graag met vrienden of familie naar de bioscoop, een restaurant of naar de stad. Daarnaast volg ik fanatiek verschillende sporten op tv, zoals voetbal en formule1. Tot slot bezoek ik graag concerten van verschillende artiesten! Ik kijk er naar uit om veel te leren tijdens mijn stage en mijzelf te ontwikkelen.

Wij wensen Quinty & Ashley een hele leuke en leerzame stage toe!

Benieuwd naar de andere OTP-ers?

Team